Smart N'ART-Művészet a zsebedben

Ezekkel az egyedi, korlátozott számban készülő tárgyakkal az a célom, hogy a művészetet eljutatthassam a hétköznapi életbe is, egy kicsit még közelebb azokhoz, akiket a műveim megérintenek. Mindegyik termék közös jellemzője hogy az általam készített papír vagy fametszet képek másolatát jeleníti meg, saját logóval. 

Számomra fontos az egyediség és a művészet értéke, ezér később sem szeretnék tucatgyártásba kezdeni, ezzel is megőrizve azok jóérzését és a művészet időtállóságát is, akik tőlem vásárolnak. Ezért mindent termékemből maximum 50 darab készül, amint elfogytak, nem lehet utánrendelni. Mindig írni fogok itt hogy a követekző kiállításom követő termékek mikortól elérhetőek számodra.

Nem több mint 50!

A termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, ezzel is praktikussá téve számodra a művészetet. Minden megrendelést mi csomagulunk személyesen, ezzel is ellenőrizve a minősét. Csak postai kiszállítást vállalunk, személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség.

Tiéd lehet


Passzol hozzád

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.